Magyarország

2013.02.15. 08:08

Csepregi tragédia - Ismerősök szerint szerelemféltés állhatott a háttérben

Szombathely, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - A család ismerősei szerint szerelemféltés állhatott a csepregi tragédia hátterében - értesült az MTI tudósítója.

Szombathely, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - A család ismerősei szerint szerelemféltés állhatott a csepregi tragédia hátterében - értesült az MTI tudósítója.

A férfi aki csütörtökön este - állítólag egy késsel - megölte két kisgyermekét, majd felgyújtotta a házát és magával is végzett, korábban kamionosként dolgozott.

A család magukat megnevezni nem kívánó ismerősei elmondták, hogy a férfi rajongásig szerette gyermekeit. Szerintük feltehetően féltékenysége vezetett oda, hogy csütörtök este rátámadt családtagjaira. A Nyugat.hu értesülései szerint ezt követően a férfi magára gyújtotta a családi házat. Felesége túlélte a tragédiát, a mentők füstmérgezéssel kórházba szállították.

Az MTI tudósítójának a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán azt mondták: a hölgy nincs életveszélyben.

A tragédia Bartók Béla utcai helyszínén tűzoltóautót, mentőt és rendőrségi gépkocsikat is lehetett látni, de nem engedték közel a sajtó munkatársait.

Kazmar Enikő a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel annyit közölt, hogy a házban két gyermek és egy férfi holttestét találták meg.

- MTI -


Szombathely, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban csütörtök este - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg.

Szombathely, Budapest, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Magára gyújtotta a házát az a férfi, aki csütörtökön este a Vas megyei Csepregen megölte két kisgyermekét és magával is végzett, az anyát a mentők kórházba szállították - közölte a Nyugat.hu internetes portál, saját információjára hivatkozva.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!