Magyarország

2013.02.15. 11:52

Csepregi tragédia - A rendőrség megerősítette, hogy lakástűz volt

Szombathely, 2013. február 15., péntek (MTI) - A rendőrség pénteken megerősítette, hogy tűz volt abban a csepregi házban, ahol a - valószínűleg - családi tragédia történt csütörtök este.

Szombathely, 2013. február 15., péntek (MTI) - A rendőrség pénteken megerősítette, hogy tűz volt abban a csepregi házban, ahol a - valószínűleg - családi tragédia történt csütörtök este.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte, lakástűzhöz riasztották csütörtök este Csepregen a rendőröket, akik aztán egy harminchat éves férfi, valamint egy hatéves és egy hároméves kisfiú holttestét találták meg a családi házban.

A tanúkutatás, adatgyűjtés és a helyszíni szemle jelenleg is tart, ezért bővebb információval egyelőre nem szolgálhatnak. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - tette hozzá.

Az MTI értesülése szerint a Vas Megyei Főügyészség is vizsgálja az ügyet, délelőtt már ügyész jelenlétében folytatják le a halottszemlét. Vassné Szele Adrienn ügyészségi szóvivő egyelőre nem nyilatkozott a részletekről, délutánra ígért tájékoztatást.

Az MTI úgy tudja, családi tragédia történt Csepregen, egy férfi rátámadt a családjára és megölte két kisgyermekét, az anyának azonban sikerült kimenekülnie. Az asszonyt sokkos állapota miatt kórházban kezelik.

- MTI -


Szombathely, 2013. február 15., péntek (MTI) - A történtek miatt elszenvedett sokk miatt szorul kórházi kezelésre az az édesanya, akinek két gyermekét ölték meg csütörtök este Csepregen - közölte a szombathelyi Markusovszky Kórház vezérigazgató-főorvosa péntek reggel az MTI-vel.

Szombathely, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - A család ismerősei szerint szerelemféltés állhatott a csepregi tragédia hátterében - értesült az MTI tudósítója.

Szombathely, Budapest, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Magára gyújtotta a házát az a férfi, aki csütörtökön este a Vas megyei Csepregen megölte két kisgyermekét és magával is végzett, az anyát a mentők kórházba szállították - közölte a Nyugat.hu internetes portál, saját információjára hivatkozva.

Szombathely, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban csütörtök este - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!