Magyarország

2013.01.14. 13:36

Tizenöt illegális migráns egy tehervagonban

Győr, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Tizenöt, úti okmánnyal nem rendelkező illegális migránst fogtak el a soproni pályaudvaron vasárnap este - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t hétfőn.

Győr, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Tizenöt, úti okmánnyal nem rendelkező illegális migránst fogtak el a soproni pályaudvaron vasárnap este - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t hétfőn.Kálmán Gabriella azt közölte: a GYSEV biztonsági őrei figyeltek fel a teherpályaudvaron álló kocsiból kiszűrődő zajokra.

A konténerben 15 férfira bukkantak, akik szír állampolgárnak vallották magukat. Elmondták, hogy hat napja bujkáltak a szerelvényben, amely Törökországból indult a dél-németországi Passauba.

A rendőrség - kiutasítást előkészítő őrizetük mellett - valamennyiük ellen tiltott határátlépés kísérlete miatt indított eljárást.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!