Magyarország

2013.01.30. 17:02

Kósa: "mosószerügynöki tevékenységet" folytat az Együtt 2014

Budapest, 2013. január 30., szerda (MTI) - A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint "mosószerügynöki tevékenységbe" ment át az Együtt 2014 választói mozgalom működése.

Budapest, 2013. január 30., szerda (MTI) - A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint "mosószerügynöki tevékenységbe" ment át az Együtt 2014 választói mozgalom működése.Kósa Lajos így kommentálta az MTI-nek, hogy - mint arról az Index hírportál kedden beszámolt - a Bajnai Gordon volt miniszterelnök vezette Haza és Haladás Egyesület telefonon kérdez meg Budapest körzetében élőket, hogy részt vennének-e Bajnai Gordon február 9-i évértékelő beszédén.

A Fidesz ügyvezető alelnöke ezt "a Bajnai Gordon színrelépésével kapcsolatos általános érdektelenség" megmutatkozásaként értékelte, ami szerinte várható is volt.

Az Együtt 2014-nek nincs hálózata, nincs szervezete, csak PR-tevékenységgel és médiafelület-teremtéssel foglalkoznak - mondta Kósa Lajos, úgy fogalmazva: "ennyi telik tőlük".

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!