Magyarország

2012.12.11. 09:54

Kiégett egy családi ház Nagyivánon, egy tűzoltó megsérült

Szolnok, 2012. december 11., kedd (MTI) – Megsérült egy tűzoltó egy családi házban keletkezett tűz oltása közben Nagyivánon, az épület teljesen kiégett - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel.

Szolnok, 2012. december 11., kedd (MTI) – Megsérült egy tűzoltó egy családi házban keletkezett tűz oltása közben Nagyivánon, az épület teljesen kiégett - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel.S. Tóth Anikó elmondta: a hétfő éjszaka, nem sokkal 23 óra előtt befutott riasztás után Tiszafüredről és a Hajdú-Bihar megyei Egyekről vonultak ki katasztrófavédelmi egységek a helyszínre. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egyike az oltás utómunkáit végezve egy létrán dolgozott, amikor a leomló kémény mintegy másfél méter magasból lesodorta – tájékoztatott a szóvivő.

Jelezte: a tűzoltót, aki az oldalát fájlalta és akin vágott seb keletkezett, a mentők kórházba szállították.

Az épület idős tulajdonosa a tűzben nem sérült meg, őt a rokonai fogadták be. A nádfedeles ház azonban teljesen kiégett és lakhatatlanná vált, miután az eddig tisztázatlan körülmények között keletkezett tűzben egy túlhevült gázpalack még a segítség kiérkezése előtt felrobbant az ingatlanban.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!