Magyarország

2012.06.24. 18:32

Sokan keresték fel a Gyerek Sziget programjait

Budapest, 2012. június 24., vasárnap (MTI) - Mintegy 50 ezer látogató volt kíváncsi júniusban hétvégenként a Gyerek Sziget, Magyarország legnagyobb ingyenes családi rendezvénye programjaira a Hajógyári-szigeten.

Budapest, 2012. június 24., vasárnap (MTI) - Mintegy 50 ezer látogató volt kíváncsi júniusban hétvégenként a Gyerek Sziget, Magyarország legnagyobb ingyenes családi rendezvénye programjaira a Hajógyári-szigeten.A rendezvények nemcsak élményekkel gazdagították a résztvevőket, jótékonysági gyűjtés keretében 150 kg játékot adtak le a látogatók a Kórházpedagógusok Egyesülete számára, és 40 darab kézzel festett virágládát készítettek a Derűs Alkony Gondozóháznak és a Hatvany Idősek Klubjának - közölték vasárnap a programok szervezői az MTI-vel. Sok kis rajongó találkozhatott kedvencével, köztük Halász Judittal, Gryllus Vilmossal, a Makámmal, Szalóki Ágival és a Kalákával is. Bemutatkozott az amerikai Presidio Táncszínház, amely nemzetközi turnéja keretében lépett fel a Gyerek Szigeten. 

Az idei évben előtérbe kerültek a sportesemények, nagyobb hangsúlyt is kaptak a programban és többen is vettek részt rajtuk. A Gyerek Sziget Magyarország legnépszerűbb, legnagyobb ingyenes családi rendezvénye, amely több mint tíz éve vár kicsiket és nagyokat a júniusi hétvégéken - olvasható a szervezők közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!