Magyarország

2012.05.06. 12:30

Hajléktalan okozhatott tüzet a dömsödi malomban

Dömsöd, 2012. május 6., vasárnap (MTI) - Valószínűleg egy hajléktalan okozhatta azt a kisebb tüzet, amely egy elhagyatott, romos malomban keletkezett Dömsödön vasárnap délelőtt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.

Dömsöd, 2012. május 6., vasárnap (MTI) - Valószínűleg egy hajléktalan okozhatta azt a kisebb tüzet, amely egy elhagyatott, romos malomban keletkezett Dömsödön vasárnap délelőtt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.Szabó János tájékoztatása szerint a tűzoltókat azért riasztották, mert a malomból füst szállt fel, mint utóbb kiderült, a romos épületben magát meghúzó hajléktalan lomjai égtek.

Egyelőre nem tudni, hogy mitől lobbant lángra az 5-8 négyzetméteren, nagy füsttel égő holmi, mert mire oltani kezdték, a hajléktalan eltűnt a helyszínről. A malomépület nem gyulladt ki, személyi sérülés nem történt - tette hozzá Szabó János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!