Magyarország

2012.02.04. 17:35

Fegyverrel raboltak ki egy házaspárt Pécsváradon

Pécs, 2012. február 4., szombat (MTI) - Otthonában rabolt ki fegyverrel két férfi egy házaspárt Pécsváradon, a rendőrség keresi az elkövetőket.

Pécs, 2012. február 4., szombat (MTI) - Otthonában rabolt ki fegyverrel két férfi egy házaspárt Pécsváradon, a rendőrség keresi az elkövetőket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján közölte, hogy a házaspár pénteken este idegent engedett be a lakásába. A férfi pisztolyt vett elő, és azzal fenyegetőzve pénzt követelt tőlük. Hamarosan csatlakozott hozzá a társa is: együtt megkötözték a házaspárt, megtalálták mintegy félmillió forintjukat, és távoztak. A sértettek kiszabadították magukat, majd hívták a rendőrséget. Az ügyben fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indult nyomozás, a rendőrség keresi a támadókat.

A személyleírás alapján a fegyveres támadó 165 centméter magas, 25-28 év körüli, kreol bőrű, vékony testalkatú, a rabláskor derékig érő fekete szövetdzsekit, fekete szövetnadrágot, bőrcipőt, valamint fekete szövetkesztyűt viselt. Társa 185 centi magas, 30 év körüli, izmos, erős testalkatú. Rajta fekete nadrág, dzseki, fején szintén fekete, szeménél kivágott fekete maszk volt.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!