Magyarország

2011.11.23. 18:11

Veszprémi gázrobbanás - Tűzvizsgálat indult a robbanás okainak kiderítésére

Veszprém, 2011. november 23., szerda (MTI) - Tűzvizsgálati eljárás indult a veszprémi gázrobbanás okainak kiderítésére - közölte Bakos György, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Veszprém, 2011. november 23., szerda (MTI) - Tűzvizsgálati eljárás indult a veszprémi gázrobbanás okainak kiderítésére - közölte Bakos György, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-vel.A Pápai úton lévő benzinkút melletti autószerelő-műhelyben kedden történt eddig ismeretlen okból gázrobbanás, amelyben két ember súlyos sérüléseket szenvedett, és az épület egyik oldalfala kiszakadt.

A Győrbe szállított 52 éves férfi testfelületének mintegy harminc százaléka égett meg, a fején és a felsőtestén szenvedett sérüléseket - közölte az MTI érdeklődésére Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója. Hozzátette: a beteg légútjai megégtek, ezért meg kell műteni. Jelezte, hogy a férfi jelenleg is lélegeztetőgépen van, állapota életveszélyes, de stabil.

A gázrobbanás másik sérültjének állapota stabil, a fején szenvedett égési sérüléseket - közölte Pákozdi János, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház osztályvezető főorvosa.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!