Magyarország

2011.06.21. 20:40

Stohl Buci három hónapot kapott

<p><em>A magyar média talán Alekosz be nem teljesült ágyjelenetét sem várta annyira Olgával, mint Stohl András keddi tárgyalását. A nagyérdemű persze arra számított, hogy a szappanopera másodfokon végre lezáródik, de a roppant empatikus bíró a tárgyalást szeptemberig elnapolta.</em> <strong>M. I. jegyzete</strong></p>

Stohl András így bő három hónapot kapott, mialatt némiképp fellélegezhet. Egyszerre volt szívmelengető és bicskanyitogató, ahogy a tárgyalást megelőző napokban színészek hada állt Buci mellé, védve a színész műsorvezetőt mondván, hogy bűnös, de nem bűnöző. Ezzel teljes mértékben egyet lehet érteni, de voltak, akik a már megszokott lemezt tették fel és arra hivatkozva kértek enyhébb ítéletet Stohlnak, hogy gyermekei egzisztenciája szempontjából szükség van az apjukra. Nos, itt álljunk meg egy szóra. Azt nem gondolhatja ugyanis senki sem komolyan, hogy Buci gyermekei filléres gondokkal küzdenek majd akkor, ha Stohlt két év négy hónapra rács mögé zárják. Az már más kérdés, hogy mennyire tesz jót két kamaszlánynak az édesapjuk nélkül töltött idő, illetve a meghurcoltatás.

Már eleget vezekelt Stohl András?

Annak ellenére, hogy még mindig afelé hajlunk, hogy Stohlt végül felfüggesztett börtönbüntetésre ítélik, roppant rokonszenves és emberi, ahogy a média ostorozását viseli. Ő ugyanis úgy tűnik, mindent megtesz ebben a helyzetben, hiszen a képernyőről száműzte magát, miközben drog prevenciós előadásokat vállalt.

A sérült lábán ment a vita

Az ítéletet mellesleg azért kellett elnapolni, mert az orvosszakértők nem tudtak egyességre jutni azzal kapcsolatban, hogy a baleset legsúlyosabb sérültje tartós egészségkárosodást szenvedett-e az ütközés következtében, vagy sem. Az egyik ugyanis mérőszalaggal mérte a sérült „elvileg” megrövidült lábát, amíg a másik egyáltalán nem. Ezért egy új szakértőt is bevonnak majd, aki igazságot tesz.

Stohl-baleset: A nép nem felejt

A bírónő roppant empatikus viselkedése azonban arra enged következtetni, hogy Stohl ítéletét várhatóan enyhíteni fogja, ám az még kérdéses, hogy milyen mértékben. Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a magyar hírességek között akad már olyan, akit felmentettek balesetokozás alól, ám azt máig nem bocsájtotta meg számára a közvélemény. Buci gyanítom ezzel maximálisan be is érné.

-M.I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!