Magyarország

2011.03.23. 09:42

Változás a hazai hirügynökségi piacon

<p>Jelentős változás közeleg a hazai hirügynökségi piacon.Az állami tulajdonu MTI – a Magyar Távirati Iroda-a kormánydöntés értelmében április 01-től ingyenessé teszi hirszolgáltatásának jelentős részét.</p>

Magyarország vezető független,magánkézben lévő hírügynöksége a FÜHÜ most nyílt napokat rendez . Az elmúlt napokban a www.fuggetlenhir.hu oldalon regisztrált újságírók számára betekintést enged a napi hírfolyamba, bemutatva az új FÜHÜ által kínált híreket. A Fühü célja továbbra is a korábbinál bővebb multimédia hír- és információszolgáltatás, valamint átfogó tartalomszolgáltatás kínálása ügyfelei részére. A Független Hírügynökség a megszerzett hitelességre és függetlenségre támaszkodva kívánja tovább erősíteni vezető szerepét a független hírügynökségek között, piaci viszonyok között működő és üzletileg is sikeres alternatívát kínálni az átalakuló közszolgálati Magyar Távirati Irodának.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!