Magyarország

2011.03.13. 11:34

Rájuk borult a lovaskocsi - ketten meghaltak

<p>Mosdós - Két ember meghalt, mikor eddig tisztázatlan okból az árokba húzott egy ló egy lovaskocsit vasárnap, a Somogy megyei Mosdóson.</p>

A kocsit egy 80 éves helyi asszony hajtotta, mellette egy 41 éves férfi ült, ők haltak meg. A szekéren utazott egy másik asszony is, neki sikerült időben leugrani a kocsiról és túlélte a balesetet.

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy Mosdóson az egyik utca végén eddig tisztázatlan okból az árokba húzta a lovaskocsit az elé fogott . A szekeret egy 80 éves helyi asszony hajtotta, mellette egy 41 éves, szintén helybeli férfi ült. A kocsi egy 4-5 méter mély árokba csúszott és ráborult a két emberre, ők a helyszínen meghaltak.

A szekéren utazott még egy 64 éves kaposvári asszony is, neki sikerült időben leugrani a kocsiról és így túlélte a balesetet. Azt egyelőre nem tudni, mitől bokrosodott meg a ló. Az eddigi információk szerint egyébként az idős mosdósi asszony nemrég vásárolta az állatot, amely egyébként nyugodtan viselkedett. A ló túlélte a balesetet.

- Független Hírügynökség -


Gyerekek sérültek meg a balesetben

fuggetlen | 2011.03.13 13:14
Budapest - Három gyerek is megsérült abban a balesetben, ami vasárnap dél körül történt a XV. kerületben, az Apolló és Késmárk utca kereszteződésében.

500 szabadtéri tűz volt szombaton

fuggetlen | 2011.03.13 09:59
Összesen 500 szabadtéri tűzhöz kellett kivonulniuk szombaton a tűzoltóknak országszerte.

Órákon át oltották az avartüzet Budapesten is

fuggetlen | 2011.03.13 07:14
Budapest - Órákon át oltották a tűzoltók a szombaton este, a főváros XVI. kerületében kitört avartüzet.

Négy halott az utakon

fuggetlen | 2011.03.13 09:09
Négy ember halt meg szombaton balesetben Magyarország útjain. Összesen az elmúlt 24 órában 114 balesetnél intézkedtek a rendőrök. Ezek közül 4 balesetben 4 ember halt meg, 12 baleset súlyos, 23 pedig könnyű sérüléssel végződött az Országos Rendőr-főkapitányság adatai szerint. 75 balesetben csak a járművek sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!