Magyarország

2011.03.30. 18:40

Módosít menetrendjén a MÁV

<p>2011. április 3-án, vasárnap lép életbe az új, tavaszi vasúti menetrend. A MÁV több vonalon sűríti a járatait, valamint kerékpárszállító kocsival is bővíti egy-egy szerelvényét.</p>

A legtöbb utast érintő módosítás a Budapest - Miskolc és a Budapest - Debrecen - Nyíregyháza vonalán történt, ahol az InterCity vonatok a hétvégéken is óránként közlekednek majd. Ezen kívül ápilistól a Budapest - Miskolc - Nyíregyháza, a Budapest - Szolnok - Debrecen és a Budapest - Cegléd - Szeged útvonalon közlekedő InterCity szerelvények egy részét újra kerékpárszállító kocsival látják el.

A további változásokat tartalmazó füzetet a menetrendkönyv tulajdonosok térítésmentesen vehetik át a benne található szelvény átadásával a menetrendkönyv megvásárlásának helyszínén, illetve online is elérhető az új menetrend a társaság honlapján és az ELVIRA menetrendi keresőben. Telefonon keresztül is lehet érdeklődni a változtatásokról - közölte a MÁV-START Zrt..
- Független Hírügnyökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!