Magyarország

2010.12.27. 05:46

Több helyen is díjmentes marad a parkolás a héten

<p>Több nagyvárosban, köztük Budapesten sem kell fizetni a parkolásért a két ünnep között. A Magyar Parkolási Szövetség összeállítása szerint a szabályozás nem egységes.</p>

A fővárosbanjanuár 2-ig, vagyis vasárnap üzemzárásig díjmentes a parkolás. Ez alól csak a Budai Vár, a Citadella alatti parkoló és a Margitszigeti parkoló kivétel, ahol minden esetben 0 órától 24 óráig fizetni kell a várakozásért.

Ugyancsak ingyen lehet parkolni Keszthelyen, Nyíregyházán, Sopronban a felszíni parkolókban, Szekszárdon és Veszprémben a két ünnep között.

Több nagyvárosban lesznek kedvezmények



Fizetni kell viszont hétközben Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Salgótarjánban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen és Zalaegerszegen. Több nagyvárosban lesznek kedvezmények, vagyis például korábban véget ér a fizetős időszak. A települések eltérően szabályozzák a december 31-i parkolást is, lesz, ahol pénteken már nem kell fizetni a várakozásért.

- Független Hírügynökség -


Ünnepi parkolás Miskolcon

eszak | 2010.12.27 09:57
Miskolc - Az ország több városában is térítésmentesen lehet parkolni az esztendő végén. Mi a helyzet Miskolcon?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!