Magyarország

2010.12.04. 20:08

Jobban vannak az algyői buszbaleset sérültjei - RTL

<p>Jobban vannak a pénteki, algyői buszbaleset sérültjei. A szombat esti RTL Híradó információi szerint egyikük még ugyan intenzív osztályon van, de túl van az életveszélyen.</p>

A rendőrség pénteken azonosította a baleset áldozatait. A vétkes autót egy 22 éves szegedi férfi vezette, a buszon utazó halálos áldozat pedig egy 71 éves férfi és egy 67 éves nő. Mindketten hódmezővásárhelyiek.

Szabó György, az egyik szemtanú az RTL Híradónak azt mondta: "a fehér Opel megpördült és mint egy golyó, úgy csapódott bele a buszba, és azonnal kigyulladt." A férfi az autójával a balesetet szenvedett busz mögött érkezett. Azonnal kiszállt a kocsiból és megpróbált segíteni. Látta, hogy a sofőr eszméletlen, a kevésbé sérült utasok pedig az ablakon próbálnak kijutni a buszból. Attól tartottak, hogy a lángok az autóról átterjednek a buszra is. Az utasok és az arra járó autósok hiába próbálták eloltani a tüzet, reménytelen volt.

Most a Tisza Volán telephelyén áll a busz. Látszik, hogy az első ajtónál teljesen összepréselődött a jármű. Szeri István, a Tisza Volán Zrt. vezérigazgatója szerint az elhunyt utasok nagy valószínűséggel a leszálláshoz készülődve álltak a buszon.

Az RTL Híradónak a kórházban nem adtak felvilágosítást a sérültek állapotáról, arról hétfőre ígértek információt. Úgy tudn egyébként, szombaton már mindenki jobban volt,és az az utas is, akit a legsúlyosabb sérülésekkel szállítottak kórházba, már túl van az életveszélyen.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!