2010.12.11. 12:58
Csökkenti az éhséget, beindítja a fogyást
<p>A csodamaggal rengeteget tehetsz testsúlyod apadásáért. Cikkünkben tanácsokat és étrendet is találsz.</p>
Az olasz konyhának elengedhetetlen kelléke, de mi, magyarok még mindig kicsit furcsán nézünk a fenyőmagra. Pedig a diós illatú, mandulás ízű magot már az ősember is fogyasztotta, és a modern konyhában is sokrétűen felhasználható az értékes tápanyagokban gazdag, magas energiatartalmú fenyőtermés, többek között salátákat, édes és sós süteményeket, zöldség- és halételeket is könnyen és gyorsan feldobhatsz vele.
A fenyőmagot a toboz gondosan védelmezi, és csak egyetlen módon lehet kipiszkálni belőle: kézzel. A kinyert magokat feltörik, majd leforrázzák, és ez a hosszadalmas eljárás bizony a fenyőmag árán is meglátszik. Így is érdemes azonban beszerezned belőle egy kisebb adagot, majd alkalmanként vagy akár kúraszerűen fogyasztanod, hogy megtapasztald jótékony hatásait, melyek a fogyókúra terén is megmutatkoznak.
A cikk a www.femina.hu oldalon folytatódik >>>
Az egészséges is lehet finom! – Benda Judit
Egészséges talaj, egészséges élelmiszer - Dr. Márai Géza
Hogyan diétázz radikális megvonások nélkül?
Ezeket fogyaszd, ha nem kívánod a szexet, és feszült vagy!
Feszes mellek, sima dekoltázs - Ne gondolj a plasztikára!
Legjobb zsírégető zöldségek – TOP 10