Magyarország

2010.11.27. 16:10

Több ezren maradtak áram nélkül a havazás miatt

<p>Harminc településen több mint 15 ezer háztartás maradt áram nélkül a havazás miatt Komárom-Esztergom és Fejér megyében.</p>

Jelenleg még körülbelül 1600 fogyasztónál nincs szolgáltatás, de estére náluk is helyreáll az  E.ON ígérete szerint. Vértesboglár egész területen, valamint Csákvár, Lovasberény, Bakonycsernye és Csákberény egyes részein vannak még üzemzavarok.

A havazás és a szél miatt maradt áram nélkül több mint 15 ezer fogyasztó szombaton reggel Fejér és Komárom-Esztergom megyében. Egyházi Nikoletta, az E.ON sajtóreferense elmondta: oszlopok dőltek ki, illetve sérültek meg, valamint vezetékek szakadt le a hó súlya, illetve a szél miatt, ezért harminc településen nem volt áram reggel. Azóta a legtöbb fogyasztónál helyreállt a szolgáltatás.

Egyházi Nikoletta hozzátette: jelenleg Vértesboglár egész területén nincs áram, valamint további négy település - Lovasberény, Csákvár, Csákberény és Bakonycsernye - egyes részein. Ez körülbelül 1600 fogyasztót jelent. Estére azonban itt is helyreáll a szolgáltatás - közölte Egyházi Nikoletta.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!