Magyarország

2010.10.06. 15:19

Panasszal élt a két Fejér megyei rendőrtiszt a gyanúsítsáuk ellen

<p>Nem került előzetes letartóztatásba, szabadlábon védekezhet az a két rendőrtiszt, akit önbíráskodással és más bűncselekménnyel gyanúsít a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség.</p>

A tisztek a gyanúsítás ellen panasszal éltek.  A bicskei alezredes nőt, és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon dolgozó őrnagyot munkahelyükről bilincsben vitték el, és hallgatták ki szeptember 30-án.

A két tiszt szabadlábon védekezhet, ám panasszal élt a gyanúsítás ellen. A beadványról még a héten döntés születik - mondta a Független Hírügynökségnek Rabi Noémi, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője. A szóvivő az esettel kapcsolatban nem közölt részleteket. A hvg .hu úgy tudja, hogy a rendőrnő és társai nagy kamatra adtak kölcsön különböző összegeket, s ha valaki csúszott a visszafizetéssel, akkor azt megfenyegették.

Mindkét tisztet még aznap felfüggesztették állásából - tudtuk meg Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.
- Független Hírügynökség  -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!