Magyarország

2010.09.01. 18:24

Itt az újabb agymenés: pózolj pisilés közben!

<p>Nem tudom eldönteni, hogy a mai fiatalok sok esetben tényleg olyan hülyék, mint amilyennek a különféle közösségi portálokon láthatjuk őket, vagy rájátszanak.</p>

Minél többet beszélünk ugyanis arról, hogy ne töltögessenek fel magukról mindenféle pucér meg idióta képet, valahogy mégis gombamód szaporodnak ezek. Közben meg az okosak tudományosan is megállapították, hogy a tinik roppant felelőtlenek.

Az oldal vagy a pózoló a hülye?

Itt is elmondtuk már többször és más fórumokon is gyakorta hangsúlyozzák, hogy vannak olyan csúnya és gátlástalan oldalak, amelyek abból űznek versenyt, hogy minél több olyan képet publikáljanak hasábjaikon, amelyen felelőtlen tinik pózolnak elképesztőbbnél elképesztőbb helyzetekben. Éppen ezért sokan már magján égették volna el a napiszar és a hasonszőrű portálok üzemeltetőit, de nekem valahogy nem akaródzik utálni őket.

- Na persze, addig nem utálod, amíg fel nem kerül egy ismerősöd vagy családtagod az oldalra - mondhatná a kedves olvasó, ezzel kapcsolatban azonban csak azt tudom mondani, hogy elhihetik, igyekszem odafigyelni környezetemre, hogy onnan még véletlenül se töltsön fel magáról senki olyan tartalmat, amelyet később az említett oldalon láthat viszont. Nem állítom, hogy ez soha nem is fog megtörténni, de amennyiben ez bekövetkezik, azt az illető nyilván meg is fogja érdemelni, elvégre az ember mindig a saját kárán tanul a leginkább.

Új divat hódít! Pózolj kakilás közben!

Mielőtt többen kikiáltanának ezen honlapok szószólójaként, aki a menybe emelné a portálok készítőit, el kell árulnom, hogy nem védeni akarom őket, mindössze a jelenségre kívánom felhívni a figyelmet. Elvégre úgy érzem nem csak bennem vált ki megrökönyödést az, hogy milyen megfontolásból töltenek fel magukról egyesek olyan képet, amelyen éppen könnyítenek magukon. Ja, és zömében lányok teszik ezt, akik nem tudnak egy lombos fa törzséhez fordulva pisilni, hanem kitárulkozva könnyítenek magukon a nagyvilágba. Sajnos azt kell mondanom, hogy valószínűleg már ez is divatszámba megy.

Nem is olyan régen még azon háborodhattunk fel, hogy egyes tinik sírokon, síremlékeken hemperegve fotózzák magukat, majd következtek az állattetemek. Szétloccsant fejű kismacskával, kifordult belű kutyuskával pózoltak az eszement nagyfiúk és nagylányok. Most pedig, ahogy fentebb említettem sorra kerülnek elő azok a felvételek, amin kis vagy éppen nagy dolguk végzése közepette örökítik meg egymást a fiatalok.

Már a kutatók is megállapították...

Közben, hogy a kutatók se unatkozzanak készült egy felmérés, ami kimondja, hogy a mai tinik egyáltalán nem figyelnek oda, hogy milyen szexuális tartalmú képeket és egyéb tartalmakat töltenek fel magukról a világhálóra, de emellett nem is kifejezetten törődnek ezzel. Teljesen logikus nem? Feltöltök magamról egy pucér képet valamelyik közösségi oldalra és közben teszek rá, hogy ki röhög rajtam sunyiban vagy éppen kevésbé sunyiban.

Mi akkor itt a probléma? Igazából rá kell döbbennem, hogy semmi. Ha a tinik tesznek rá, hogy mi jelenik meg róluk és a szüleik sem kimondottan foglalkoznak ezzel, akkor úgy tűnik minden a legnagyobb rendben van. Lehet, hogy az idő járt el felettem csak éppen nem akaródzik tudomásul venni? Megyek is készítek magamról egy képet WC-zés közben és gyorsan feltöltöm valahová, ha már egyszer ilyen beteg világban élünk...

-M. I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!