Magyarország

2010.09.07. 16:10

Csaknem egymilliárd forintos fejlesztés a Szolnoki Ipari Parkban

<p>A város félmilliárd forintjából, valamint ugyanekkora pályázati pénzből javítottak a szolnoki ipari övezet lehetőségein.</p>

Kedden átadták az újabb fejlesztéseket, tájékoztatott Pókász Endre, a városháza sajtóreferense.

Kedden ünnepélyesen lezárták a Szolnoki Ipari Park legújabb projektjét.A projekt a Szolnoki Ipari Park Kft. által üzemeltetett park terültén az új befektetők részére infrastruktúrával ellátott zónák kialakítását, a már létező közműhálózat továbbfejlesztését tartalmazta. Mindez magában foglalta egyebek között az útépítés, a térvilágítás, a csapadékvíz-elvezetés, gázellátás, a telekommunikációs hálózat, az ivóvíz hálózat, a kutak, a kommunális és ipari szennyvíz szennyvízelvezetés, és az ipari vízellátás kialakítását.

Jelenleg 42 hektárnyi közművesített terület áll a leendő befektetők rendelkezésére Szolnokon ebben az övezetben. A fejlesztési program uniós támogatásból és 50 százalékos önrészből valósiult meg, közölte Pókász Endre.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!