Magyarország

2010.08.14. 10:07

Vihar: több száz riasztás, villám csapott egy házba

<p>Hajnalig összesen 240 helyszínre vonultak a tűzoltók országszerte a vihar miatt, ebből 200 riasztást még péntek éjfélig kaptak. Küldjön képet!</p>

VIHAR - A szokottnál kétszer több riasztás a tűzoltóknak, visszafordult gép Ferihegyen
fuggetlen | 2010.08.14 09:46

Kétszer annyi riasztást kaptak a tűzoltók országszerte a vihar miatt, mint egy átlagos napon. Összesen 346 esetben kellett vonulniuk késő éjjeltől szombat reggel hat óráig.
A legtöbb hívás - összesen száz - Veszprém megyében érkezett, de volt dolguk Zalában és Somogyban is. Főleg fakidőlésekhez, villámcsapásokhoz, vízszivattyúzáshoz és épületkárokhoz hívták őket - mondta el a Független Hírügynökségnek Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Részletek >>>


Küldön viharos képet lakóhelyéről szerkesztőségünknek a

[email protected] , a [email protected] , és a [email protected] , emailcímekre!


Hajnalig összesen 240 helyszínre vonultak a tűzoltók országszerte a vihar miatt, ebből 200 riasztást még péntek éjfélig kaptak. Villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe a Pest megyei Nyáregyházán szombat hajnalban, a lángokat a tűzoltóknak sikerült gyorsan megfékezni, a tető azonban teljesen leégett. Az épület alsó szintjén vegyesbolt volt, mellette pedig PB-palack tároló. A tűzoltók több tucat palackot vittek el a lángok közeléből. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság nem tud személyi sérülésről.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!