Magyarország

2010.06.22. 21:10

Tűz egy XVI. kerületi fitneszcentrumban

<p>A tűzoltók megfékezték a lángokat, amelyek egy XVI. kerületi fitneszcentrumban csaptak fel kedd este. Az oltás csaknem két és fél óráig tartott, a munkában 17 kocsival összesen 55 tűzoltó vett részt.</p>

A XVI. kerületi Csömöri úton lévő fitneszterem kedd este gyulladt ki. A tetőn bádogozási munkálatokat végeztek, ekkor keletkezett a tűz. Mivel a tető zsindelyborítású, a lángok pillanatok alatt ellepték a csaknem 400 négyzetméteres területet. A tűz időközben átterjedt két 100-100 négyzetméteres melléképületre is, emellett felrobbant egy 11 és fél kilogrammos gázpalack. A lángok a szomszédos házakat is veszélyeztették, de a tűz végül azokra már nem terjedt át. A födém közben életveszélyessé vált, ezért csak kívülről lehetett oltani.

Két és fél óra alatt fékezték meg a lángokat


A helyszínre 17 kocsival összesen 55 tűzoltó vonult, a lángokat csaknem két és fél óra alatt fékezték meg teljesen, mivel a tető egyes helyeken ismét kigyulladt. A tűzben senki sem sérült meg. Az utómunkálatok jelenleg is tartanak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!