Magyarország

2010.06.04. 18:17

Gyurcsány: Orbán fél, hogy lelepleződik - Klubrádió

<p>Ilyet csak az mond, aki rosszat akar az országának, vagy meg van bolondulva - közölte a volt miniszterelnök a Klubrádió "Megbeszéljük" című műsorában.</p>

Ahhoz, hogy jövőre 3 százalék körül tartsák az államháztartási hiányt, további megszorító politikát kell folytatni - mondta Gyurcsány Ferenc, aki hozzátette: Orbán Viktor attól fél, hogy le fog lepleződni, és ez meg fog történni.

A fideszes politikusok nyilatkozata kapcsán Gyurcsány Ferenc szerint két dologra lehet gondolni. Az egyik, hogy a következő napokban a Fidesz azt fogja mondani, nem tudja teljesíteni választási ígéretét, (a nagyarányú adócsökkentést), mert az ország válságközeli helyzetben van - vagy pedig részben megvalósítja az ígéreteit. Ma már érti a Fidesz, hogy megszorító intézkedéseket kell meghozni és ezt úgy tudják elfogadtatni az emberekkel, hogy gazdasági vészhelyzetet kommunikálnak - vélte Gyurcsány Ferenc.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!