Magyarország

2010.05.17. 13:45

VULKÁNI HAMU - Három Budapestről induló járatot töröltek

<p>Eddig három, a Ferihegyi reptérről induló járatot töröltek az Izland felől Európa tartó hamufelhő miatt. A Budapest Airport mindenkinek azt javasolja, hogy utazás előtt érdeklődjön a légitársaságánál.</p>

A jelenleg a Brit-szigetek és a Benelux-államok felett lévő hamufelhő miatt az amszterdami és két londoni reptér teljesen, egy pedig részben le volt zárva hétfőn. Így a légitársaságoknak törölniük kellett a Ferihegyi repülőtérről az érintett légikikötőkbe induló járatokat. Ez hétfőn eddig három gépet érintett. A törölt járatokra szóló jegyeket a légitársaságoknál díjmenetesen át lehet foglalni egy későbbi időpontra - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében Szilágyi Károly, a Budapest Airport szóvivője.

A közlemény arra is figyelmeztet, hogy akik a közeljövőben szeretnének Budapestről Nyugat-Európába repülni, indulás előtt tájékozódjanak a légitársaságuknál vagy pedig a Budapest Airport honlapján (www.bud.hu).
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!