Magyarország

2010.04.08. 19:06

Választás 2010: MSZP KAMPÁNYZÁRÓ - Mesterházy: Nemzetmentő politikát folytattunk

<p>Miskolc - A választásokkal nem ér véget a munka a szocialisták számára, hiszen ha átíródik a közélet, új baloldalt kell építeni.</p>

A szocialisták a válságkormánnyal nemzetmentő politikát folytattak - ezt mondta a Magyar Szocialista Párt Miskolcon tartott kampányzáró nagygyűlésén csütörtökön Mesterházy Attila, a párt miniszterelnök-jelöltje.

A szocialisták a szabadságban és a felelős politikában hisznek, büszkék az elmúlt nyolc év teljesítményére és a demokrácia értékeit képviselik - hangsúlyozta Mesterházy Attila az MSZP miskolci kampányzáró nagygyűlésén. Mesterházy szerint az elmúlt nyolc évben tisztességes, becsületes, bátor politikát követtek. A miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott: a nemzet érdekét nézték, amikor válságkormányt alakítottak, és nem új választások kiírását szorgalmazták. Ez a munka pedig nemzetmentő volt, amellyel bizonyították, hogy a nemzet érdekét a pártpolitika elé helyezték, így felelősen tudnak gondolkodni - mondta.

Mesterházy Attila szerint az ország szebb jövőt érdemel. Modern, befogadó, békés, nyugodt, gyarapodó országot kell építeni, és erre egyedül a szocialisták szélsőségektől mentes politikája alkalmas, ezért küzdenek az utolsó pillanatig a választók bizalmáért - mondta a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!