Magyarország

2010.04.29. 14:26

Vígmajális és Májusfa állítás a Vígszínház elõtt

<p>A Vígszínház 114. születésnapján, szombaton, Májusfa állítással, zenés évadismertetõvel és folyamatos dalolással szórakoztatják a közönséget a budapesti teátrum mûvészei- monda a Független Hírügynökségnek Eszenyi Enikõ, a színház igazgatója.</p>

Szombaton 15 órakor kezdõdnek a programok. Elõször Eszenyi Enikõ igazgató ismerteti a a 2010/2011-es színházi évad bemutatóit. Ezután a megújulás és a termékenység szimbólumaként a társulat Májusfát állít, amelyet a a következõ évad elõadásaihoz kapcsolódó szalagokkal díszítenek fel a társulat tagjai. Ez után zenés programok kezdõdnek a teátrum elõtt. A mûsort kényelmes kanapékról nézhetik meg az érdeklõdõk. Érdemes kalapot és napszemüveget vinni, mert semmi sem véd a tûzõ nap ellen- ajánlotta Eszenyi Enikõ.

Bérleteket is vásárolhatnak az érdeklõdõk, amelyeket dedikáltatni is lehet a mûvészekkel. 16 órakor és 18 órakor a Háziszínpadon folytatódik a "Vígmozi" sorozat. Ezúttal a Vígszínház legendás, 1970-es Ványa bácsi elõadásának III. és IV. felvonását vetítik majd le, az elsõ kettõt azért nem, mert azokról nincsenek meg a felvételek. A fõbb szerepekben Ruttkai Évát, Latinovits Zoltánt és Darvas Ivánt láthatják a nézõk. Ha túl nagy lesz az érdeklõdés, 20 órától tartanak egy pótvetítést is. A belépõ 200 forint.

Bõvebb információ az évad elõadásairól, bérleteirõl a: www.vigszinhaz.hu oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!