Magyarország

2010.03.30. 19:09

Nemzetközi Párnacsata Nap szombaton

<p>Párnával egymást püfölő fiatalok látványa fogadja majd szombaton délután négy órakor a fővárosi Clark Ádám téren járókat.</p>

Szombat ugyanis a III. Nemzetközi Párnacsata Napja, így Magyarországon is számos helyszínen esnek egymásnak az emberek kezükben egy-egy párnával.


Világszerte több mint 100 városban rendezik meg szombaton délután a már III. Nemzetközi Párnacsata Napot. Itthon a főváros mellett 11 vidéki nagyváros egy-egy forgalmas közterén esnek majd egymásnak párnákkal a résztvevők.

Istvánffy András, a hazai párnacsata nap egyik szervezője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy Budapesten a Clark Ádám térre várnak minden érdeklődőt. A csata szombaton délután pontban négy órakor kezdődik, akárcsak a vidéki városokban. Mindössze négy szabályt kell betartaniuk a rendhagyó programra érkezőknek: puha párnával lehet csak csatázni és ütni csak olyat lehet, akinél szintén van párna, illetve a szemüveget mindenkinek le kell venni, nehogy sérülés legyen. A negyedik szabály szerint pedig a párnacsata "tart, ameddig tart".

Ez a harmadik év, hogy nemzetközi párnacsatát rendeznek, Magyarország eddig mindegyiken részt vett. Tavaly például a budapesti "küzdelem" 2,5 órán keresztül tartott.

Részleteket és a pontos helyszíneket a http://www.negyedikkoztarsasag.hu/akciok/38 internetes oldalon lehet megtudni.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!