Magyarország

2010.02.22. 18:20

Szétszakadt egy BKV busz – videóval!

<p>Kettétört, szétszakadt menet közben egy BKV busz egyik lemeze, így kiszakadt a helyéből a kerék feletti ülés az utasok alatt.</p>

A videót azutasok közül vette fel valaki mobiltelefonnal. A szék gyakorlatilag a busztól függetlenül mozog, lötyög út közben - ez látszik a mobiltelefonos felvételen. A BKV szerint ilyen bármelyik nap előfordulhat a sok 15 évesnél idősebb, és szétrozsdásodott buszon. Szerintük nem volt balesetveszélyes a lötyögő ülés, az egyik buszos szakszervezet szerint viszont igen.

A felvételt a TV2 megmutatta az egyik BKV-s buszos szakszervezet vezetőjének, ő azt mondta: egyértelmű, hogy kiszakadt a helyéről az ülés.

A BKV szerint balesetveszély nem volt. De abban egyetértenek, hogy tényleg eltört a busz az utasok alatt. És azt mondják: egyáltalán nem példátlan az eset, sőt. A BKV szerint 15-16 éves buszok járnak a 143-as vonalán, ahol a felvétel készült. Lecserélnék a buszokat, de erre nincs pénzük.
Forrás: Tények

Nézze meg a videó! >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!