Magyarország

2008.12.12. 11:10

Újabb halálos baleset: Jármi és Őr között

<p>Pénteken reggel a 49-es főút Jármi és Őr közötti szakaszán egy személygépkocsi út menti fának csapódott. Egy személy életét vesztette. <dia width="960" height="800" alt="Újabb halálos baleset: Jármi és Őr között 2008.12.12."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_jabb_hal_los_baleset__J_rmi__s___336_r_k_z/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Újabb halálos baleset: Jármi és Őr között 2008.12.12." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/34968/--jabb-hal--los-baleset--j--rmi---s---r-k--z--tt" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/34986/--jabb-hal--los-baleset--j--rmi---s---r-k--z--tt-2-" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Nem észlelte a sodródást?

Fának ütközött és szinte azonnal meghalt egy fiatalember Jármi határában péntek reggel

A rendőrök műszaki szakértő bevonásával vizsgálják van-e olyan nyom, ami reakcióra utalna abban a balesetben, ami Jármi és Őr között történt a 49-es úton. Egy fiatalember tartott egy Opel Astra típusú autóval Jármi felől Őr irányába. A 10-es km szelvény előtt egy balra ívelő kanyarból kiérve az autó a jobb oldali padkára sodródott és szinte nyom nélkül orral vágódott egy vastag fa törzsének. A kocsiban ülő fiatal férfit a mátészalkai tűzoltók vágták ki, de szinte azonnal meghalt. Az anyagi kár jelentős, a balesetnek úgy tudni nincs szemtanúja, így igen nehéz lesz kideríteni, mi okozta a tragédiát. Egyelőre csak találgatni lehet, elképzelhető, hogy az autó vezetője a telefonjáért nyúlt, vagy valami megzavarta egy pillanatra, de sem vészfékezés, sem kikerülő kormánymozdulat nyomát nem látni.

Rendőrségi közlemény

A 49-es főút Jármi és Őr közötti szakaszán nem sokkal később egy 23 éves baktalórántházi fiatalember halt meg, amikor autójával út menti fának csapódott. A balesetek helyszínelése befejeződött, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!