Helyi közélet

2015.07.20. 13:41

Jobbik: Megújul a perecesi templom

Miskolc - A perecesiek egyik régi vágya teljesül: megújul a perecesi római katolikus templom. Képviselővé választásom után összefogás indult a templom felújításáért, amelynek eredményeként május 29-én jótékonysági koncert került megrendezésre az Erkel Ferenc Zeneiskola és Perecesi Bányász Fúvószenekar szereplésével - olvasható Pakusza Zoltán, miskolci jobbikos önkormányzati képviselő közleményében.

Miskolc - A perecesiek egyik régi vágya teljesül: megújul a perecesi római katolikus templom. Képviselővé választásom után összefogás indult a templom felújításáért, amelynek eredményeként május 29-én jótékonysági koncert került megrendezésre az Erkel Ferenc Zeneiskola és Perecesi Bányász Fúvószenekar szereplésével - olvasható Pakusza Zoltán, miskolci jobbikos önkormányzati képviselő közleményében.Az eseményt fontosnak tartotta a Jobbik elnöke, Vona Gábor is, aki személyesen jelent meg, illetve elfogadta a meghívást Miskolc város alpolgármestere Pfliegler Péter is.

A Jobbik önkormányzati képviselőjeként szeretném megköszönni mindenkinek, aki lehetőségeihez mérten támogatta, támogatja a templom megújulását, amely a tető cseréjével el is kezdődött. Külön köszönet illeti az Egri Főegyházmegyét a támogatásért - tájékoztatott Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában