BOON Sziréna

2018.02.10. 11:56

Ittas volt az M30-as autópályán történt baleset okozója

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az M30-as autópályán történt anyagi káros közúti közlekedési balesetben a balesetet okozó férfi szeszes italtól befolyásolt állapotban volt.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az M30-as autópályán történt anyagi káros közúti közlekedési balesetben a balesetet okozó férfi szeszes italtól befolyásolt állapotban volt.

Mint ismeretes 2018. február 9-én 22 óra 25 perckor anyagi káros közúti közlekedési baleset történt az M30-as autópálya 14-es kilométerszelvényében, Miskolc felé.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 37 éves kazincbarcikai férfi közlekedett a külső forgalmi sávban Renault típusú személygépjárművével. A sofőr haladása során egy előtte haladó fagymentesítést végző tehergépjármű hátsó részének ütközött, majd megpördülve a belső forgalmi sávban haladó Opel típusú személygépjárműnek csapódott.

A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban a helyszínen alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés a Renault sofőrjével szemben pozitív értéket mutatott, így őt a rendőrök további mintavételre előállították.

Az ittas sofőrrel szemben a rendőrség eljárást indított.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki ittasan vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti.

Fotó: police.hu

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!