Lillafüred hírei

2018.04.21. 19:05

360 fokos videó: Tavaszodik Lillafüred

Lillafüred, Miskolc - <a href="http://www.boon.hu/360-fokos-video-teli-mesevilag-a-hofodte-lillafureden/3738632" target="_blank">Téli videónk után</a> visszatértünk Lillafüredre, hogy tavaszi pompájában is körülnézzünk.

Lillafüred, Miskolc - Téli videónk után visszatértünk Lillafüredre, hogy tavaszi pompájában is körülnézzünk.

Szép volt a hófödte mesevilág, de a zöldellő fák és a nyíló virágok látványa a megújuló természet energiájával is feltölt. A Hámori tónál újra lehet csónakázni, illetve gyönyörködni a barnásról zöld színűre változott vízben. A tavasz annyira hirtelen érkezett meg, hogy helyben azt mondták nekünk, három napja kezdett zöldellni a világ körülöttünk.

A Palotaszálló alatti barlangokat mi is kipróbáltuk, és rájöttünk, hogy még tavasszal sem túl kényelmesek. A lillafüredi vízesést a lehető legtöbb szögből igyekeztünk megcsodálni, mert 20 méteres magasságával továbbra is lenyűgöző látványt nyújt. A függőkert is elkezdett kivirágozni, egyre több tulipán és más szépségek díszítik Lillafüredet.

A virágzó természet szerelmeseit várja Lillafüred!


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


[related-post post_id="3738632"]

[related-post post_id="3827492"]

[related-post post_id="3816138"]

[related-post post_id="3815003"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!