Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2020.04.12. 20:00

Rémhírterjesztőket állítottak elő, gyilkossági kísérlet, röpködtek a cserepes virágok

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban április 6-a és április 12-e között.

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A rendőrök egy napon belül elfogták a betörőket – A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói azonosították és elfogták azt a három férfit, akiket három betöréssel, vagy annak kísérletével gyanúsítanak.

Elütötte, megnézte, majd továbbment a járművezető – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a gépkocsivezetővel szemben, aki autójával figyelmetlenségből nekitolatott egy gyalogosnak, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Életveszélyes sérülést okozott Miskolcon – A gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze 2020. április 5-én egy miskolci társasház udvarán, amelynek során B. Roland egy villáskulccsal ütötte meg vitapartnerét, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

Rendőrkézen a garázdák – A gyanúsítottak az ott lakó két ismerősüket előzetes szóváltást követően bozótvágó késsel, valamint teleszkópos bottal többször megütötték, melynek során a házigazdák könnyebben megsérültek.

Rémhírterjesztőket állítottak elő az ózdi rendőrök – Az új koronavírussal kapcsolatos hamis állításokat tett közzé az egyik videómegosztó oldalon egy Borsod megyei férfi és lánya.

Cserepes virággal dobált – S. Ágnes társasházi lakásában szóváltásba került élettársával. A vita során a nő két cserép virágot dobott ki a lépcsőház ablakának nyolcadik emeletéről. A cserepes növények egy személygépkocsi tetejére estek, amelynek következtében az autóban több mint félmillió forint értékű kár keletkezett.

Tört-zúzott, majd a szociális munkásra támadt – A vádirat szerint, az 59 éves hajléktalan férfi vádlott ittas állapotban érkezett a hajléktalanokról gondoskodó szociális intézménybe. Az intézmény egyik dolgozója megkérte, hogy üljön le az orvosi szoba előtt lévő padra. Ezen a vádlott felháborodott, majd randalírozni kezdett.

Hajba kaptak gyerekeik vitái miatt – A gyanúsítottak előzetes szóváltást követően összeverekedtek. Az asszonyok gyermekeik iskolai nézeteltérései miatt kaptak hajba az utcán. A felbőszült szülők egymás haját tépték, egymást ütlegelték, miközben trágár szavakat kiabáltak.

Letartoztatták az ölési szándékkal gyújtogató nőt – Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája április 11-én egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a nőnek, aki a gyanú szerint április 10-én éjjel szándékosan gyújtott fel egy miskolci családi házat, hogy a bennlakókat megölje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában