Helyi közélet

2010.07.12. 11:50

Kamionmentés és baleset - torlódás az M3-ason

<p>Hétfőn délelőtt kezdték menteni azt a kamiont, amelyik még pénteken szenvedett balesetet az M3-as autópálya 41-es kilométerénél.</p>

Az árokba borult kamion mentése miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint először félpályán volt zárás, majd egy rövid időre teljes útzárat is bevezettek a fővárosból kifelé vezető oldalon.

A Független Hírügynökséget a helyszínről úgy tájékoztatták, hogy a helyszínen több kilométeres kocsisor alakult ki, vannak, akik a leállósávon visszafordulva igyekeznek elkerülni a várakozást.

A rendőrség azt javasolja, hogy az autósok a Bagi kihajtónál térjenek le a 3-as főútra, majd a kerekharaszti pihenőnél menjenek fel újra az autópályára.

Az M3-ason  Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is torlódásra kell számítani. A megyei rendőrség tájékoztatása szerint a mezőcsáti lehajtó és az M30-as csomópont közötti szakaszon az elsődleges információk szerint egy kocsi a belső szalagkorlátnak csapódott, a fővárosból Miskolc felé vezető oldalon. Egy súlyos sérültet mentőhelikopter vitt el.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában