Friss hírek

2007.12.21. 12:36

Exrendőr és balettművész lépett be az MDF-be

<p>Belépett az MDF-be Keveházi Gábor és Dézsi Mihály. Ezt Herényi Károly a párt frakcióvezetője jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten, ahol be is mutatta az új párttagokat. Herényi Károly szerint két olyan ember lép be a pártba, akikkel eredményesebben tudnak együtt dolgozni az országért.</p>

Keveházi Gábor az Állami Operaház balettigazgatója a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a politikával próbál tenni a művészetért. Hozzátette: szerinte a művészet háttérbe szorult az országban, és ő az MDF-ben látja azt a pártot, amelyben lehet tenni a művészetért.

Dézsi Mihály, a BRFK egykori szóvivője pedig azt mondta, hogy az MDF-ben fedezte fel a neki fontos értékeket, amelyeket nyugállományba vonult rendőrtisztként már vállalhat.

AZ MDF nyáron jelentette be, hogy 3 pontos javaslatcsomagot készít a rendőrség tekintélyének visszaállítására. Az ellenzéki párt már akkor Dézsi Mihályt korábbi rendőrségi szóvivőt kérte fel a párt rendvédelmi kabinetjének vezetésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!