Helyi közélet

2013.10.27. 00:38

Lezárt ügyek: Bíróság elé állítási javaslat a sárospataki terménydaráló tolvajjal szemben

Sárospatak, Sátoraljaújhely - A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. szeptember 23-án ismeretlen tettessel szemben, állampolgári bejelentés alapján rendelt el nyomozást, lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Sárospatak, Sátoraljaújhely - A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. szeptember 23-án ismeretlen tettessel szemben, állampolgári bejelentés alapján rendelt el nyomozást, lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.A rendőrségre érkezett bejelentés szerint aznap reggelre virradóan, egy helyi családi ház nyitott melléképületéből egy elektromos terménydarálót, míg a szomszéd lakóépületéből az ablakot befeszítve fűnyíró gépet, mosógépet, gázpalackot és egyéb lakás-felszerelési tárgyakat tulajdonítottak el.

A végrehajtott adatgyűjtések során körvonalazódott, hogy a bűncselekményt G. Géza 43 éves ricsei lakos követte el, aki a nyomozóknak későbbi, gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az eljárás során a lopási kár jelentős része megtérült, mivel a rendőrök megtalálták és lefoglalták az eltűnt új mosógépet és a még használatba sem vett fűnyírót, valamint egy rádiósmagnót is, melyeket visszaszolgáltattak jogos tulajdonosuknak.

Az ügyben a Sárospataki Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat 2013. október 25-én bíróság elé állítási javaslat megküldte a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában