Labdarúgó NB I – Döntetlent játszott a Haladás a Puskás otthonában

Akt.:
Felcsút, 2015. szeptember 12., szombat (MTI) – Döntetlent játszott a második helyezett Haladás a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Puskás Akadémia FC – Szombathelyi Haladás 1-1 (0-1)

Felcsút, 2225 néző, v.: Vad II.

gólszerzők: Pekár (62.), illetve Németh M. (28.)
sárga lap: Dinjar (44.), Tischler (45.), Bacelic-Grgic (46.), Sallai R. (75.), illetve Németh M. (34.), Popin (35.), Király (68.), T. Wils (74.)
kiállítva: Iszlai (49.)

PAFC:

Pogacsics – Fiola, Fodor F., Kelic, Dinjar (Lencse 62.) – Bacelic-Grgic, Márkvárt – Pauljevic, Sallai R., Pekár – Tischler

Haladás:

Király – Angyal, S. Wils, Jagodics M., Bosnjak (Fehér Z. 66.) – Iszlai, T. Wils, Németh M. (Medgyes 91.) – Gosztonyi (Nagy P. 80.), Popin, Halmosi

Jóval aktívabban kezdte a találkozót a Puskás Akadémia, több helyzet is kialakult Király Gábor kapuja előtt, gól azonban egyikből sem született. A Haladás az első negyedórában inkább szabálytalanságokkal vétette észre magát, ám a félidő feléhez közeledve több sarokrúgás jelezte, hogy a vendégek is a három pontot szeretnék megszerezni. Olyannyira, hogy Németh Márió révén előnyhöz jutottak. A szünetig hátralévő időben ismét felpörgette a tempót a hazai csapat, de gólt nem tudott elérni.

A második félidő elején Iszlai a kiállításával nehéz helyzetbe hozta a Haladást. Azonnal egyenlíthetett volna a Puskás, de Pauljevic kapuson átjutó labdáját a gólvonalról vágta ki Jagodics. Néhány perccel később azonban már összejött az egyenlítés a hazaiaknak: Sallai beadását Pekár bombázta a vendégkapuba. A folytatásban is nagyon nyomott a Puskás Akadémia, óriási erőket mozgósított a győzelemért, miközben az emberhátrányban lévő vendégek alig-alig lépték át a félpályát. A találkozón végül újabb találat nem született, a csapatok megosztoztak a pontokon.

– MTI –Sporthírek


hirdetés


hirdet�s