Kultúra

2018.12.12. 14:16

Demjén Rózsi háztartási balesetet szenvedett

Budapest - Nem fenyegeti veszély Miskolc díszpolgárának szokásos év végi nagykoncertjét.

Budapest - Nem fenyegeti veszély Miskolc díszpolgárának szokásos év végi nagykoncertjét.

Az idén 72 éves Demjén Ferenc – vagy ahogy mindenki ismeri, Rózsi – nagy elánnal készül év végi nagykoncertjére. Mintha egy kicsit kímélné a jobb karját. Ez feltűnt rajongóinak és aggódó posztok, kommentek jelentek meg a Facebookon.

„Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom – nyugtatta meg rajongóit Rózsi. – Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul. Fájdalmam már nincsen, de így is nagyon kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam…”

Csak zúzódás volt

„Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem” – mondta el a Blikknek Rózsi, aki 14 évvel ezelőtti operációjára utalt, amikor cukorbetegsége miatt amputálni kellett a nagy ujját a bal lábfején. 2016-ban pedig eltörte a jobb felkarját az Itt élned, halnod kell című rock­musical hangpróbája után, és csak másnap vette észre, hogy baj van.” Demjén Ferenc szerencsére mindkét operáció után teljesen rendbe jött, de karjában az idegentest érését máig nem tudja megszokni, és a frontokat is sokkal jobban megérzi.

FB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!