Kultúra

2017.02.22. 11:41

Interjú: Collective Machine

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a fiatal dj/producer Domján Márió (Collective Machine) volt, aki mesélt a kezdetekről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a fiatal dj/producer Domján Márió (Collective Machine) volt, aki mesélt

a kezdetekről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Mikor, és hogyan kerültél közel az elektronikus zenéhez?

Collective Machine: Világ életemben érdekelt a zene és minden, ami azzal kapcsolatos. Minden “kötelező” lépcsőt végig jártam a sulirádiótól a házibulikig, de komoly szinten 10-12 éve vagyok benne a körforgásban.

Béres Szabi: Milyen évet zártál 2016-ban?

Collective Machine: Mondhatni ez volt eddig a legsikeresebb év, amit zártam. Bízom benne, hogy ez a tendencia csak javulni fog idén.

Béres Szabi: Mint producer,vagy mint dj szeretsz jobban dolgozni?

Collective Machine: A mindennapokban inkább producerként dolgozom. Úgy gondolom, ha valaki eljut külföldre, vagy olyan városokba ahol még nem járt és hirdetheti az “igét”mint dj, az már csak a munka gyümölcse.

Béres Szabi: Friss megjelenések várhatóak a közeljövőben?

Collective Machine: Nick Curly kiadójához az 8bit-hez sikerült a legfrissebb munkámat bejuttatni, ezen kívül 5-6 megjelenés van úton olyan kiadóknál, mint a Time Has Changed vagy a Brise Records.

Béres Szabi: Tervek?

Collective Machine: Szeretnék idén egy picivel több külföldi fellépést, amivel jól haladok, valamint szeretném egy új szintre helyezni azokat a kiadókat amiknél tevékenykedem, szóval nem unatkozom.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!