Helyi közélet

2016.03.29. 10:43

Interjú: Tomy Montana

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Mistique partyk, és az Audio Bitch records frontembere Tomy Montana volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci olvasókkal.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Mistique partyk, és az Audio Bitch records frontembere Tomy Montana volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci olvasókkal.

Béres Szabi: Hogyan telik eddig az idei éved?

Tomy Montana: Nagyon sok munkával hála az égnek. Fellépések, rengeteg új megjelenés, új projectek és kiadónk az Audio Bitch records-nál is zajlik az élet, ahol a századik megjelenésünk lát majd napvilágot április 22-én. A kiadó egyébként 2013 jött létre, a mostani jubileumi megjelenés pedig a label eddigi legnépszerűbb dalait fogja tartalmazni egy mixben összerakva. Sok új arcot fedeztünk és fedezünk fel folyamatosan, akinek igyekszünk lehetőséget és támogatást biztosítani. Jövő héten például egy fiatal pesti srác Grooveline újdonsága érkezik. Ezenkívül elindítottunk egy saját "House Műhely" néven futó bulit, egyenlőre csak hazai bázison Gyöngyösön. Az első két összejövetel teltházzal üzemelt, és jó volt látni a zenére igényes közönséget, akiket akiket a továbbiakban is igyekszünk kiszolgálni. Részletek hamarosan...:) Sixtyfes pedig idén nyáron két alkalommal lesz megrendezve, az első június 4-én, a másik pedig augusztus 27-én.

Béres Szabi: Saját zenei fronton mi a helyzet?

Tomy Montana: A "She Knows" c. dalomat rendszeresen játsszák a hazai rádiók és tévék, megérkeztek a remixek is amit szintén nagyon jól fogadott a közönség. Eközben jött egy másik vonalon egy másik nóta a " Good Times" ami egy régi Donna Summer dal "kiszemplerezve." Egy remix is elkészült Dj Field barátommal, méghozzá a New Level Empire új zenéjére,ez a "Valahol" c. korong. Nagyon jó kis vocalos/house történetet faragtunk belőle. :)

Béres Szabi: Merre tart szerinted az elektronikus zene?

Tomy Montana: Amint tapasztalom,végre jön vissza a House, aminek kifejezetten örülök. Meg kell nézni a nagy EDM-es világsztárokat, hogy milyen zenéket adnak ki... Mindegyik megy vissza a house műfajhoz. Ugyanakkor kialakult és jelen van a "Jackin House" stílus, ami a régi hip-hop zenék átirataira épül.

Béres Szabi: Tervek?

Tomy Montana: A fellépések és a kiadó körüli munka a fő csapásvonal, valamint a saját zenék, remixek is készülnek a jövőben is. Minden további a Tomy Montana Facebook oldalon elérhető.

Béres Szabi: Köszönöm Tomi,további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában