Bulvár, celeb

2012.08.13. 20:37

Melegek miatt megbüntetik Madonnát!

Pénzbüntetés fenyegeti Madonnát, mert csütörtök esti szentpétervári koncertjén a homoszexualitás "propagandáját" tiltó helyi jogszabállyal dacolva a melegekkel szembeni toleranciára szólította fel közönségét - számolt be a Daily Mail.

Pénzbüntetés fenyegeti Madonnát, mert csütörtök esti szentpétervári koncertjén a homoszexualitás "propagandáját" tiltó helyi jogszabállyal dacolva a melegekkel szembeni toleranciára szólította fel közönségét - számolt be a Daily Mail.  Vitalij Milonov kormánypárti képviselő, a vitatott jogszabály atyja pénteken bejelentette, hogy feljelenti az énekesnőt a melegpropaganda-ellenes törvény megsértése miatt, amelyért pénzbírsággal sújthatják.

A politikus közölte, szemtanúkkal és videofelvételekkel tudja bizonyítani, hogy Madonna törvényt sértett. Milonov emberei és vallási aktivisták kamerák tucatjaival filmezték a koncerten zajló eseményeket, hogy legyen bizonyítékuk a bíróság előtt.



A pucér hátán a "NE FÉLJ!" feliratot viselő popsztár arra kérte 25 ezer fős közönségét, hogy "tanúsítson szeretetet és megbecsülést a meleg közösség iránt". "Harcolni akarunk a jogért, hogy szabadok lehessünk" - jelentette ki Madonna, hangoztatva, hogy a homoszexuálisoknak is joguk van méltósággal, tiszteletben és szeretetben élni.

"Sokat utazom a világban, és azt tapasztalom, hogy az emberek egyre intoleránsabbak. De ezen tudunk változtatni, megvan hozzá az erőnk" - mondta az 53 éves sztár. Az énekesnő már keddi moszkvai koncertjén magára vonta az orosz hatóságok és politikusok haragját, mivel szót emelt egy Putyin-ellenes női punkegyüttes tagjainak letartóztatása ellen.

Forrás: Daily Mail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!