Közlemény – Jobbik: Idén sem jut pénz a zúzalékos utakra Miskolcon?

Jobbik: Idén sem jut pénz a zúzalékos utakra Miskolcon?
Jobbik: Idén sem jut pénz a zúzalékos utakra Miskolcon?
Miskolc – Az idei költségvetés tárgyalásakor a városvezetés folyamatosan azt hangsúlyozta, hogy sokkal több pénz fog jutni a városüzemeltetési feladatok ellátására, azonban azt kell tapasztalnunk, hogy ebből a választók semmit sem érzékelnek – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

A jobbik önkormányzati képviselője annak kapcsán beszélt erről, hogy idén tavasszal a Jónás-hegy utca lakói keresték meg azzal a kéréssel, hogy rendkívül rossz állapotban lévő utcájuk burkolatát zúzalékolni kellene, amit már a tavalyi év során is kértek a városvezetéstől.

Április 22-i levelében Pakusza Zoltán ezt jelezte a városvezetés felé, amely a Városgazdához irányította a kérdést, azonban az ügy itt elakadt, sem a munka nem kezdődött meg, sem érdemi választ nem kapott a Jobbik politikusa. „Arra kérném polgármester urat – fogalmazott Pakusza – vesse be tekintélyét, és ha tényleg több pénz áll rendelkezésre, akkor az út kerüljön kijavításra, a Városgazda pedig legyen szíves, jelezze a választóknak írásban, hogy mikorra várható a munkák elkészülte”.

– Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője –