Helyi közélet

2014.09.22. 08:52

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc, Edelény, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros - A megye rendőri szervei 2014. szeptember 21-én tíz személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Miskolc, Edelény, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros - A megye rendőri szervei 2014. szeptember 21-én tíz személyt vettek szabálysértési őrizetbe.A mezőkövesdi- és az edelényi járőrök két-két, az ózdi- és miskolci rendőrök egy-egy férfival tulajdon elleni szabálysértés, a miskolci járőrök további két személlyel garázdaság, míg a tiszaújvárosi- és szerencsi rendőrök egy-egy fővel szemben járművezetés az eltiltás tartama alatt, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci- és kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában