Helyi közélet

2013.09.12. 15:33

Álajánlat állásra

Miskolc - Vádemelési javaslat a munkahelyet kínáló csalókkal szemben.

Miskolc - Vádemelési javaslat a munkahelyet kínáló csalókkal szemben.Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a 41 éves nagygörbői M. Attila a 30 éves budapesti T. Dávid közreműködésével külföldi munkalehetőséget kínált 2012. július 9-én egy internetes hirdetési felületen.

Az ajánlatra jelentkezett egy miskolci férfi, akinek több tízezer forintot kellett átutalnia egy megadott bankszámlára, ahhoz, hogy hozzá juthasson kívánt álláshoz. A hirdetők többszöri hitegetését követően a sértett feljelentést tett a rendőrségen.

Az eljárás eredményeként a nyomozók azonosították azt a két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben indított eljárást befejezte, és a napokban az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában