Helyi közélet

2014.03.19. 16:30

Felhívás - Szemtanúkat keres a rendőrség

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.A rendelkezésre álló adatok szerint, 2014. március 16-án 23 óra 45 perckor Ózd, Csépányi út 206 szám előtti útszakaszon a helyi B. Richárd egy őt kikerülni szándékozó ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsira kezével több esetben ráütött. A gépkocsi vezetője a helyszínen nem állt meg, adatait így megállapítani nem lehetett.

B. Richárd cselekményével veszélyeztette a közlekedés biztonságát.

A rendőrség várja az érintett személygépkocsi vezetőjének a jelentkezését, aki az említett időben a fenti útszakaszon közlekedett, illetve azon szemtanúkét, akik az üggyel kapcsolatban információval rendelkeznek, annak érdekében, hogy a hatóság az esetet teljes körűen felderítse.

Az üggyel kapcsolatban jelentkezni lehet, illetve bejelentés tehető:

  • személyesen az Ózdi Rendőrkapitányságon (3601. Ózd, Jászi Oszkár út 2.),
  • e-mailen, a [email protected] címen,
  • vagy telefonon a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.
  • vagy az ingyenesen hívható: 06-80-205-197 telefonszámon
  • A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában