Helyi közélet

2011.07.16. 16:10

Egy góllal kaptak ki

A második előkészületi meccsét szombaton, Rimaszombaton játszotta a mezőkövesdi labdarúgócsapat.

A második előkészületi meccsét szombaton, Rimaszombaton játszotta a mezőkövesdi labdarúgócsapat.

Labdarúgás. A labdarúgó NB II Keleti csoportjának tagja, a Mezőkövesd-Zsóry SE szombaton délelőtt a szlovák másodosztályú MSK Rimavska Sobota vendége volt. A dél-borsodi együttesben új fiúk is pályára léptek, de kettejük közül csak Zováth János, a 34 éves, 332 NB I-es meccset magáénak tudható középpályás – aki az előző szezonban az NB III-ban bajnoki címet szerzett Eger játékosa volt - marad a csapatnál, illetve lesz a Kövesd labdarúgója, ugyanis a Turáról próbajátékra érkezett Takácsot, valamint a már korábban a kövesdiekkel készülő, a szlovák Trencínről érkezett Suskát nem várják vissza a jövő heti edzésekre.

– A vereség nem foglalkoztat, kapott ki a rimaszombatiaktól más csapat is az elmúlt hetekben, például a Diósgyőr hazai pályán – mondta Huszák Géza, a Mezőkövesd-Zsóry SE szakvezetője. – Túl azon, hogy ellenfelünk előrébb tart a felkészülésben, hiszen náluk a jövő héten kezdődik a másodosztályú bajnokság, a saját csapatom teljesítményével nem vagyok elégedetlen, picit előrébb is járunk annál, mint amire én korábban számítottam. De ez most nem annyira fontos, a lényeg, hogy mire kell, vagyis bő egy hónap múlva készen legyünk.

A Mezőkövesd a most következő héten szerdán 18 órától játssza a következő edzőmeccsét, hazai környezetben a Felsőtárkány együttesét fogadja, a hét végén pedig, szombaton és vasárnap Kemecsén egy négyes tornán vesz részt, ahol a házigazdák mellett a Tiszalök és a szlovák FK Bodva indul.

A pályán

MSK Rimavska Sobota – Mezőkövesd-Zsóry SE 3-2 (2-0)

Rimaszombat, 100 néző.

Mezőkövesd-Zsóry SE I. félidő: Szántai – Lakatos, Vámosi, Elek, Ur – Bagi, Zováth, Olasz D., Lipusz – Palásthy, Jeremiás. Mezőkövesd-Zsóry SE II. félidő: Szántai – Takács, Nagy P., Kaszás, Sivák – Suska, Katona, Hamar, Török – Husanik, Bogdány.

A kövesdi gólszerző: Bogdány (2).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában