Helyi közélet

2015.03.18. 18:53

Hét elfogott személy 24 óra alatt

Encs, Felsőzsolca, Kazincbarcika, Miskolc, Tiszaújváros - A borsodi rendőrök egy nap alatt több mint fél tucat bíróság által körözött személyt fogtak el.

Encs, Felsőzsolca, Kazincbarcika, Miskolc, Tiszaújváros - A borsodi rendőrök egy nap alatt több mint fél tucat bíróság által körözött személyt fogtak el.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2015. március 17-én hét bíróság által körözött személyt fogtak el.

Az encsi rendőrök G. Kálmán 46 éves helyi lakost fogták el, aki ellen lopás vétség elkövetése miatt a Miskolci Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének járőrei a 26 éves G. Attila gesztelyi, a 41 éves E. Zsolt hernádnémeti és egy 17 éves sajópetri illetőségű fiatalembert fogtak el, akiket a Miskolci Járásbíróság körözött. A kazincbarcikai rendőrök B. Gáborné 53 éves és V. István 53 éves helyi lakost fogták el a Kazincbarcikai Járásbíróság elfogatóparancsa alapján. A tiszaújvárosi egyenruhások a 31 éves F. Lászlót fogták el, akit a Tiszaújvárosi Járásbíróság körözött.

Az elfogott személyek közül a rendőrök egy főt bűnügyi őrizetbe vettek, míg a hat elővezetéssel érintett, bírósági eljárás során meg nem jelent vádlott esetében tárgyalási őrizetet rendeltek el.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában