Kezdődjön zenével az új év: az újévi koncerten!

Kezdődjön zenével az új év: az újévi koncerten!
Kezdődjön zenével az új év: az újévi koncerten!
Miskolc – Megkezdődött a jegy­értékesítés az újévi koncertekre.

2016 sem maradhat a Miskolci Szimfonikus Zenekar újévi hangversenyei nélkül. Ezúttal is összesen 3 koncertet kínál az együttes, január 8-án és 9-én. Csodás helyszín, fantasztikus vendég­művészek, ismert dallamok, látvány és önfeledt kikapcsolódás. Ezt kínálják a hagyományos újévi hangversenyeken a miskolci szimfonikusok.

Örökzöld dallamok

A 2016-os újévi koncertek helyszíne ismét a Miskolci Nemzeti Színház nagyszínpada lesz. Január 8-án este 7 órától, majd január 9-én 10.30-kor és szintén este 7 órakor várják a közönséget. A jó hangulatról örökzöld dallamok, s olyan vendégművészek gondoskodnak, mint Bordás Barbara, Boncsér Gergely, Peller Anna, Peller Károly és a Miskolci Balett táncművészei. A Miskolci Szimfonikus Zenekart Gál Tamás vezényli.

Az est háziasszonya a Bartók Rádió műsorvezetője, a Muzsikáló reggel hangja: Becze Szilvia. Az újévi koncertekre a jegyértékesítés megkezdődött. További információk: www.mso.hu.

ÉM-HE


Jegyek kaphatók

Az alábbi helyszíneken válthatnak jegyeket:

Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodája
Miskolc, Rákóczi utca 2.

Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. irodája
Miskolc, Kossuth utca 3.

Miskolci Nemzeti Színház jegypénztára
Miskolc, Széchenyi u. 21.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s