Sport

2013.04.12. 10:34

Luque üzenete az igazságról

Szentes Lázárt megkérdeztük Luque szerdai bejelentéséről, a szezon végi visszavonulásáról is.

Szentes Lázárt megkérdeztük Luque szerdai bejelentéséről, a szezon végi visszavonulásáról is.A diósgyőriek szakmai igazgató amelyre azt válaszolta, hogy a klub közleményében minden benne van, ahhoz ő már nem tud mit hozzátenni. Majd amikor felvettük, hogy például az sincs benne, hogy ha a szakmai igazgatón múlott volna, akkor nyártól... - de ettől tovább nem jutottunk a kérdésfeltevésben, mert gyorsan felelt, és jelezte, hogy a középpályás döntését nem kívánja kommentálni.

Miután a DVTK kiadta szerdán délelőtt José Luque visszavonulásával kapcsolatos közleményét, amelyben a játékost idézték, pár órával később, szerdán este a spanyol labdarúgó az egyik internetes közösségi portálon (facebook), a saját oldalán egy rövid egymondatos bejegyzést tett közzé. Sikerült beszélnünk csütörtökön azzal a személlyel, aki a középpályásnak szokott segíteni a magyarul írt üzenetek közzétételében, de azt mondta, hogy ennek a mondatnak a megfogalmazásában nem kérte az ő segítségét José Luque, de megerősítette, hogy a mondat a spanyol középpályástól származik. A szerdán 19 órakor közzé tett bejegyzés, csupa nagy betűvel írva, így jelent meg: ,,AZ IGAZSAGOT CSAK EN ISMEREM”.

ÉM


 "Mit keres nálunk egy nem túl magas, erősen fociközépkorú spanyol, aki úgy tette a labdát, hogy az ragadt a címzetthez." - Molnár István jegyzete.

Miskolc – Már egy hónappal ezelőtt eldőlt, hogy a DVTK spanyol középpályása befejezi pályafutását.

Miskolc – Februárban még játszani akart a középpályás, most pedig hirtelen (?) visszavonul a szezon végén.

A szezon végén szögre akasztja a stoplist a Diósgyőr 35 éves spanyol középpályása – jelent meg a klub hivatalos honlapján.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!