BOON - Sport - DVTK

2016.10.17. 13:40

DVTK vs. Videoton: Elmaradt a közös ünneplés

Miskolc - A Videoton elleni győzelem után csak egyvalami hiányzott, a szurkolókkal közös ünneplés a Diósgyőri Stadionban. Az ultrák elé ezúttal nem mentek ki a játékosok, a távolból intve köszönték meg a lelátón mindenkinek a szurkolást, amin nem lehet csodálkozni a három hete történtek után.

Miskolc - A Videoton elleni győzelem után csak egyvalami hiányzott, a szurkolókkal közös ünneplés a Diósgyőri Stadionban. Az ultrák elé ezúttal nem mentek ki a játékosok, a távolból intve köszönték meg a lelátón mindenkinek a szurkolást, amin nem lehet csodálkozni a három hete történtek után.

Még nem volt vége a meccsnek, amikor zúgott a lelátóról a „szép volt fiúk”, majd amikor véget ért a bajnoki, a pálya közepén kapaszkodtak egymásba a játékosok és ünnepelték a győzelmet, amit csapatként, egymást segítve értek el. Valószínűleg annak a néhány napja Simán tartott összetartásnak (is) köszönhetően, amelynek során négyágyas szobákban, mobilkommunikációs eszközök használatát mellőzve, egymásra figyelve épülhetett a közösségük.

A távolból

A győzelem után csak egyvalami hiányzott, a szurkolókkal közös ünneplés. Az ultrák elé ezúttal nem mentek ki a játékosok, a távolból intve köszönték meg a lelátón mindenkinek a szurkolást, amin nem lehet csodálkozni a három hete történtek után. Ott, ahol legutóbb a „Diósgyőr mezt nem érdemlitek” kórus szólt és le-félmeztelenítették a játékosokat, most még úgy érezték a labdarúgók, hogy nincs keresnivalójuk. Szimbolikus volt, ahogy a csapatkapitány, a második gól szerzője, Elek Ákos a társaival való közös ünneplés után levette a mezét és a kezében összehajtott dresszel az ultrák helyett a játékoskijáró felé indult el. És bár lehet, hogy egy picit ellentmondásosnak tűnik, de ezzel együtt is tett egy lépést a csapat a szurkolók felé, azzal, hogy megnyerte a meccset. És most lehet, hogy most azoknak a drukkereknek kellene lépniük, akik a három hete levetett mezeket őrzik. Hogy ezeket visszaadják, ha úgy gondolják, hogy ez a mostani produkció olyan volt, amivel büszkeséget hoztak a pályára lépők a DVTK-nak.

ÉM-BCS


Miskolc - A DVTK ebben az évadban először nem kapott gólt, és mivel kettőt szerzett, 12 hét után nyert.

 

 

 

DVTK vs. Videoton fotókon és videókon

Miskolc - Hazai pályán 2-0-ás győzelmet aratott a Diósgyőri VTK együttese a Videoton FC ellen az OTP Bank Liga 12. fordulójában. A háromhetes bajnoki szünetet kihasználva edzőtáborba vonult a DVTK, ahol a csapatkohézió ki-és átalakítása volt a középpontban - a kapott gól nélküli győzelem pedig azt igazolta, jó az irány: a Diósgyőri VTK győzelmet aratott a bajnokaspiráns ellen, és egymásra talált a csapat és a szurkolótábor. Nézze meg a DVTK vs. Videoton mérkőzés felvételeit!

Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja a Videoton ellen?

Miskolc - Közel három hónap után újra bajnoki győzelemnek örülhettek a diósgyőri játékosok és szurkolók. A DVTK ebben az esztendőben harmadszor is legyőzte a Videotont, nem is akármilyen mérkőzésen, ráadásul először úszta meg kapott gól nélkül Horváth Ferenc legénysége ebben a szezonban. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja a fehérváriak ellen?

Videó: Elek Ákos csodálatos gólja után tombolt a Diósgyőri Stadion

Miskolc - Varázslatos kontratámadást vitt végig a Diósgyőri VTK a Videoton ellen, amelynek slusszpoénjaként a diósgyőriek csapatkapitánya, Elek Ákos pazar gólt szerzett.

 

 

„Olyan DVTK-t láttam, amit régóta szerettem volna”

Miskolc - „Csapatként nagyon jól funkcionáltunk” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton FC elleni 2-0-ás hazai győzelmet követően.

 

 

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. Videoton 2-0 (0-0)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 12. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata hazai pályán fogadta a Videoton FC együttesét Miskolcon szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!